CAFÉ NORDEN VED STORKESPRINGVANDET

Café Norden


ÅBNINGSTIDERSøndag-torsdag: 09:00 – 21:00Fredag & lørdag: 09:00 – 22:00 Østergade 61, st.1100 København KDanmark KONTAKT OSTlf: +45 33 11 77 91Email: info@cafenorden.dk

(OBS: Vi tilbyder desværre ikke bordbestilling)

Bordbestilling

Vi har desværre ikke bordbestilling.
Men med over 120 siddepladser på vores fantastiske 1. sal med udsigt over Strøget og Storkespringvandet, kan du altid finde et bord der passer dig. Hvis du foretrækker det pulserende liv på Strøget, har vi 50 siddepladser i stuen. Når vejret tillader det, har vi 100 udendørs siddepladser.

CAFÉ NORDEN Støtter

Café Norden støtter og sponsorerer forskellige mærkesager og projekter. Vi føler, det er en vigtigt del af vores værdier at hjælpe og gøre en forskel.

Ledige jobs

Café Norden er en dynamisk arbejdsplads, hvor tempoet er højt. Vi er en travl café, der ønsker at give vores gæster den sødeste og bedste betjening.

Vi søger løbende nye medarbejdere, lige fra bartender, sandwich assistenter, afrydder, til engagerede kokke og opvaskere.

Hvis du mener, du har den rette profil, og kunne tænke dig at bidrage til at opfylde vores målsætning, så er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, enten på mail, eller ved at kigge forbi og aflevere den til en af vores barchefer.