Café Norden støtter og sponsorerer forskellige mærkesager og projekter.
Vi føler, det er en vigtigt del af vores værdier at hjælpe og gøre en forskel.

 

Vi er i Danmark blevet bedre til at få undersøgt og screenet kvinder for brystkræft, men der er stadig lang vej endnu. Derfor håber vi, at vores bidrag kan hjælpe med at endnu flere får opdaget sygdommen i tide, så den kan kureres.

 

 

 

Folkekirkens Nødhjælps nye butik, WeFood, er den første af sin slags i Danmark, der vil sælge overskudsmad og andre forbrugsvarer, der ikke kan sælges i almindelige supermarkeder. Overskuddet fra butikken vil gå til Folkekirkens Nødhjælps arbejde med verdens fattigste. Et spændende projekt, som vi støtter op om.

 

 

 

En ny smuk københavnerparade, der spreder glæde og sammenhold.

Copenhagen Pride er en kulturfestival, der synliggør LGBT-miljøet. Det er en frivillig organisation, der hvert år arrangerer Pride i hovedstaden. Vi støtter op om mangfoldigheden i København og hylder forskellighederne.

 

 

Danmarks Indsamlingen gør en forskel for de fattigste. Der er hvert år 12 projekter inden for et specifikt tema, så Danmark og Danmarks Indsamlingen i fællesskab løfter et helt område. Det støtter vi naturligvis op om.

FMKB vil gerne hjælpe de familier, der har brug for lyspunkter, rådgivning og støtte i en tid, hvor lykken ikke er med dem og tilværelsen føles uretfærdig. De har brug for, at de bare engang imellem kan gøre og lave ting, som er en selvfølge for andre børn og familier. For at dette kan realiseres, er der behov for økonomisk støtte fra både private og erhvervslivet.

 

Denne organisation er med til at genskabe håbet for de mange børn og unge, som alt for tidligt i livet oplever, at deres far, mor eller søskende rammes af alvorlig sygdom eller dør. Hjælpen i Børn, Unge & Sorg er gratis, og derfor er det vigtigt at støtte økonomisk, så det kan blive ved med at være gratis. Vi er med.

I dag lever ca. 256.000 danskere med en kræftdiagnose. Den gode nyhed er, at flertallet overlever kræften. Men vi vil gerne sætte barren lidt højere. Færre skal få kræft, og flere skal overleve. Med vores bidrag er vi glade for at kunne være med til at gøre en forskel for mange familier og pårørende.

 

• Åbent dagligt 8.30 – 24.00

• Servering 8.30 – 21.00 (fredag til 22:00)

Café Norden ApS

• Østergade 61, st. • 1100 København K

• Danmark

 

• Tlf: +45 33 11 77 91

• Email: info@cafenorden.dk